Maastricht 2019

Nazomeren in MaastrichtMaastricht

Tandheelkunde up to date in Maastricht. Deze cursus organiseren we ieder jaar in het aan de Maas gelegen Crowne Plaza hotel Maastricht en garandeert u niet alleen 15 KRT punten maar ook Maastrichtse gezelligheid rondom deze kleinschalige cursus.

Zoals ieder jaar is er ook afgelopen jaar weer geïnventariseerd wat de aandachtspunten voor het congres van 2019 zouden moeten zijn. Uit deze aandachtspunten is weer een mooi congres met geweldige sprekers samengesteld:

Matthias Kern, Douwe Draaisma, Joerd van der Meer, Eric van der Winden, Eddy Becking, Marco Cune, Joris Muris, Eric Jan Royakkers en Sandy van Teeseling.

Het inhoud en het programma van het congres en CV’s van de sprekers vindt u hier

Moderator: Joris Muris (donderdag-vrijdag) en Marco Cune (zaterdag)

De cursus vindt plaats op 12, 13 en 14 september van 2019.

Tijdig inschrijven is wenselijk. U kunt zich hier inschrijven en gebruik maken van de korting die u krijgt als u vroeg inschrijft. Dit congres kent een gemaximeerde deelname van 100 personen.

Naam van het congres

Tandheelkunde up to date

Cursusdata en tijden

Donderdag 12 september van 8.45 tot 17.00 uur Vrijdag 13 september van 09.00 tot 17.00 uur Zaterdag 14 september van 09.00 tot 12.30 uur (dagelijks 10.30 – 11.00 koffie pauze, 12.30 – 13.30 lunchpauze, 15.00 – 15.30 thee pauze)

Leerdoelen

Na afloop van het congres heeft de cursist up to date informatie gekregen met betrekking tot bovenstaande vakgebieden en onderwerpen.

Voor het congres 2019 zijn dat:

  • u leert om op een voorspelbare en succesvolle manier cantilever adhesief bruggen toe te passen
  • u krijgt inzicht in de huidige tandheelkundige opleidingen in Amsterdam en Groningen en de studenten die daar afstuderen
  • u krijgt informatie over het vergeten, onthouden en EMDR-therapie in relatie met tandheelkunde
  • u krijgt inzicht in de laatste stand van zaken in de endodonische behandeling
  • u leert over tandtechnische restauratie materialen, de toepassingen, (on)mogelijkheden en hun eigenschappen
  • u wordt op de hoogte gebracht hoe u Verantwoord, Voorspelbaar en Verzorgd reconstructieve behandelingen kunt uitvoeren
  • u krijgt overzicht over samenwerking tussen de MKA chirurg en de orthodontist op gebied van technische aspecten, resultaten en complicaties van orthognatische chirurgie.

Doelgroep

Tandartsen algemeen practici

Cursusniveau

Geschikt voor elke algemeen practicus die dagelijks patiënten behandelt.

Onderwijsvorm

Hoorcolleges

Syllabus

De cursist ontvangt aan het begin van het congres de syllabus

Aantal deelnemers

Mmaximaal 100

Locatie en kosten

De cursusprijs bedraagt € 1.495,- Bij boeking vóór 1 april 2018 bedragen de cursuskosten € 1.395,- door de vroegboekkorting van € 100.

Wij hebben speciale afspraken gemaakt voor overnachting in het congreshotel. U kunt hier alvast uw kamer boeken in het Crown Plaza Hotel te Maastricht.

Inschrijven

U kunt hier inschrijven

Tenslotte

Het congres zal door het gemaximeerde aantal cursisten een besloten karakter hebben. De cursus is Q geaccrediteerd.

Congresevaluatie

Het hele congres wordt door de deelnemers door het invullen van twee evaluatieformulieren geëvalueerd. Eén formulier is verstrekt door het ITS* en wordt door externen beoordeeld en het andere evaluatie formulier is opgesteld door de congres organisatie zelf en inventariseert welke vakgebieden de cursist het volgend jaar behandeld zou willen zien.

* Het ITS is een not-for-profit onderzoeksinstituut en verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Kennistoets en certificaat

U ontvangt na afloop van het congres, na inlevering van beide evaluatie formulieren en de kennistoets, het certificaat.

Betalen en annuleren

Na inschrijving heeft de cursist een bedenktijd van 14 dagen.

De cursist dient de inschrijvingskosten na ontvangst van de factuur te voldoen. De betalingstermijn bedraagt 30 dagen. Bij late inschrijving dienen de inschrijvingskosten uiterlijk de dag vóór de start van het congres betaald te zijn. Mocht de cursist willen annuleren dan kan dat tot 6 weken voor aanvang van het congres. Het inschrijvingsbedrag wordt dan volledig terug gestort. Mocht de annulering niet op tijd gedaan worden, vervalt het recht op terugbetaling van het cursusgeld.