Maastricht 2017

Nazomeren in MaastrichtMaastricht

Tandheelkunde up to date in Maastricht. Deze cursus organiseren we ieder jaar in het aan de Maas gelegen Crowne Plaza hotel Maastricht en garandeert u niet alleen 18 geaccrediteerde KRT punten maar ook Maastrichtse gezelligheid rondom deze kleinschalige cursus.

Zoals ieder jaar is er ook afgelopen jaar weer geïnventariseerd wat de 5 aandachtspunten voor het congres van 2017 zouden moeten zijn. Uit deze aandachtspunten is weer een mooi congres met geweldige sprekers samengesteld.

1 – Management – Jos Burgers

2 – Behandelplanning – Dick Barendregt

3 – Esthetiek – Hans van Pelt en Marco Gresnigt

4 – Endodontologie – Michiel de Cleen

5 – Oncologie – Isaac van der Waal

Moderator: Marijn Creton

De cursus vindt plaats op 7, 8 en 9 september van 2017.

Tijdig inschrijven is wenselijk. U kunt zich hier alvast inschrijven op en gebruik maken van de korting die u krijgt als u vroeg inschrijft. Dit congres kent een gemaximeerde deelname van 100 personen.

De cursusprijs bedraagt € 1.495,- Bij boeking vóór 1 april 2017 bedragen de cursuskosten € 1.395,- door de vroegboekkorting van € 100.

Het programma

Voor u als deelnemer kunnen wij een vroegboekkorting bieden op een hotelovernachting in Crowne Plaza wanneer u een kamer reserveert vóór 1 april 2017. De kamers kunnen via deze link direct bij het hotel geboekt worden.