Sponsoring

Sinds 2007 organiseren wij tandheelkundig nascholingscongres Tandheelkunde up to date in Maastricht. Het is een prettig, kleinschalig en Q geaccrediteerd congres met een kwalitatief hoog niveau als het gaat om organisatie, sprekers en locatie. De cursisten groep is nooit groter dan 100 personen. Sinds enkele jaren zijn daar nascholingscongressen op andere locaties in het land aan toegevoegd.

Het unieke aan de Tandheelkunde up to date congressen is dat het 4 of 5 dagdelen aaneengesloten nascholing betreft en u als sponsor in de gelegenheid bent om echt tijd te besteden aan de contacten die u op doet. U staat midden tussen de congresgangers dus u heeft veel mogelijkheden om contacten te leggen.

Wij bieden een beperkt aantal sponsoren onderstaande sponsormogelijkheid:

  • Een standruimte (met tafel, stoel en stroompunt) van ca. 2×3 meter gedurende 4 of 5 dagdelen
  • Koffie en thee gedurende de ochtend- en middagpauzes
  • Lunch in het restaurant van het hotel tijdens de cursusdagen
  • Opname van uw bedrijfslogo in de slideshow die getoond wordt op het scherm in de congreszaal
  • Opname van presentatieblad (A4) in congresmap
  • Opname van bedrijfslogo op dagprogrammaOp aanvraag zijn er tegen meerprijs ook extra mogelijkheden om aandacht op uw producten en bedrijf te vestigen zoals sampling, het leveren van sponsortassen en het sponsoren van een borrel. Wilt u aangeven of we voor u een standruimte beschikbaar moeten houden? We hopen dat u ons congres als een goede kans ziet om uw bedrijf en producten te profileren.

Schrijf je hier in als sponsor van het Maastricht congres 2019