Sponsoring

INTRODUCTIE

Tandheelkunde up to date is een kleinschalige cursus die jaarlijks wordt georganiseerd met een hoog wetenschappelijk en informatief gehalte in het Crown Plaza hotel in Maastricht. Tijdens Tandheelkunde up to date komen actuele onderwerpen en materie uit het vak aan bod, maar ook een frisse blik op moderne tandheelkunde in de breedste zin van het woord.

STICHTING DENTAL EDUCATION

Tandheelkunde up to date is een initiatief van Frank Bergshoeff, tandarts en Paul oedegebuure, tandtechnicus. Tandheelkunde up to date is ondergebracht bij de Stichting Dental Education te Almere en richt zich op nascholing voor mensen die werkzaam zijn in de tandheelkunde. Stichting Dental Education heeft een goede naam verkregen als organisator van congressen met gevarieerde sociale programma’s, actuele en relevante cursusprogramma’s die gepresenteerd worden door de beste sprekers.

4 REDENEN OM DEEL TE NEMEN

Leads & relatiebeheer

Tandheelkunde up to date is bij uitstek het congres om in een informele setting in contact te komen met bestaande relaties en nieuwe relaties te ontmoeten om leads uit te genereren.

Balans
Het congres biedt plaats aan maximaal 100 deelnemers waarvan er vele ‘vaste’ klanten zijn. De deelnemersgroep is door de maximale grootte goed in balans en open voor interactie.

Tijd voor uw relaties
Het unieke aan Tandheelkunde up to date is dat het congres 5 dagdelen aaneengesloten nascholing betreft en u als sponsor tijd kunt besteden aan de relaties die u opdoet.

Netwerken
Wij bieden u een netwerk aan van professionals en beslissers die door uw deelname makkelijk te bereiken zijn. De uitgelezen kans om uw netwerk uit te breiden.

Wij bieden een beperkt aantal sponsoren onderstaande sponsormogelijkheid:

  • Een standruimte (met tafel, stoel en stroompunt) van ca. 2×3 meter gedurende 4 of 5 dagdelen
  • Sponsorbemanning per dag: 2 personen
  • Basis meubilair naar keuze, voorzien van stroompunt
  • Catering gedurende de ochtend- en middagpauzes
  • Lunch in het restaurant van het hotel op donderdag en vrijdag
  • Logovermelding in de slideshow die getoond wordt op het scherm in de congreszaal
  • Opname van presentatieblad (A4) in congresmap
  • Opname van bedrijfslogo op dagprogramma

Kosten zijn 1250,– (ex BTW)

Schrijf je hier in als sponsor van het Maastricht congres 2020

Download hier de flyer

CONTACT
+31 (0)26 333 75 77
sales@eventex.nl

 

 

 


Sint Bernulphusstraat 13D

6861GS Oosterbeek
Sponsorwerving
Eveliene van Dam
Organisatie
Karin Zantingh
Huub van Workum