Maastricht 2018

Nazomeren in MaastrichtMaastricht

Tandheelkunde up to date in Maastricht. Deze cursus organiseren we ieder jaar in het aan de Maas gelegen Crowne Plaza hotel Maastricht en garandeert u niet alleen 18 KRT punten maar ook Maastrichtse gezelligheid rondom deze kleinschalige cursus.

Zoals ieder jaar is er ook afgelopen jaar weer geïnventariseerd wat de aandachtspunten voor het congres van 2018 zouden moeten zijn. Uit deze aandachtspunten is weer een mooi congres met geweldige sprekers samengesteld. Dit jaar willen we een podium bieden voor met name talentvolle, jonge sprekers.

Moderator: Joris Muris

De cursus vindt plaats op 6, 7 en 8 september van 2018.

Tijdig inschrijven is wenselijk. U kunt zich hier alvast inschrijven en gebruik maken van de korting die u krijgt als u vroeg inschrijft. Dit congres kent een gemaximeerde deelname van 100 personen.

De cursusprijs bedraagt € 1.495,- Bij boeking vóór 1 april 2017 bedragen de cursuskosten € 1.395,- door de vroegboekkorting van € 100.

Het programma

Voor u als deelnemer kunnen wij een vroegboekkorting bieden op een hotelovernachting in Crowne Plaza wanneer u een kamer reserveert vóór 1 april 2018.

De kamers kunnen via deze link direct bij het hotel geboekt worden.

Kijk terug op het congres van 2017: