Maastricht 2015

cropped-Up-to-Date-Maastricht-201226.jpg Nazomeren in Maastricht

Tandheelkunde up to date in Maastricht. Deze cursus organiseren we ieder jaar in het aan de Maas gelegen Crowne Plaza hotel Maastricht en garandeert u niet alleen geaccrediteerde KRT punten maar ook Maastrichtse gezelligheid rondom deze kleinschalige cursus. De 9e cursus vindt plaats op 10, 11 en 12 september 2015.

Naam van het congres

Tandheelkunde up to date

Cursusdata en tijden

Donderdag 10 september van 8.45 tot 17.00 uur Vrijdag 11 september van 09.00 tot 17.00 uur Zaterdag 12 september van 09.00 tot 12.30 uur (dagelijks 10.30 – 11.00 koffie pauze, 12.30 – 13.30 lunchpauze, 15.00 – 15.30 thee pauze)

Inhoud van het congres

In dit congres worden altijd 5 vakgebieden uit de tandheelkunde behandeld en ook wel aangrenzende gebieden komen af en toe aan bod. In 2015 worden dat: Endodontologie, praktijk organisatie, reconstructieve tandheelkunde, parodontologie, implantologie, klinische ouderen psychologie en traumatologie.

De docenten voor 2015 zijn Marga Ree als endodontoloog, Jacques Baart als MKA specialist, Erik Ranzijn als organisatiedeskundige, Bas van Alphen als bijzonder hoogleraar klinische ouderenpsychologie, Sjoerd Smeekens als reconstructief tandarts en onze buitenlandse gast Hugo de Bruyn als hoogleraar parodontologie en implantologie uit België. Meer over het programma en CV’s vindt u hier

Moderator

Willem Fennis

Leerdoelen

Na afloop van het congres heeft de cursist up to date informatie gekregen met betrekking tot bovenstaande vakgebieden en onderwerpen.

Doelgroep

Tandartsen algemeen practici

Cursusniveau

Geschikt voor elke algemeen practicus die dagelijks patiënten behandelt.

Onderwijsvorm

Hoorcolleges

Syllabus

De cursist ontvangt aan het begin van het congres de syllabus

Aantal deelnemers

Mmaximaal 100

Locatie en kosten

Het congres vindt plaats in het Crowne Plaza hotel Maastricht, Ruiterij 1, 6221 EW,  Maastricht, De kosten van dit congres bedragen € 1295,– incl btw.

Inschrijven

U kunt hier inschrijven

Tenslotte

Het congres zal door het gemaximeerde aantal cursisten een besloten karakter hebben. De cursus is Q geaccrediteerd, uw deelname wordt geregistreerd bij het Kwaliteits Register Tandartsen en bij het Mondzorgregister.

Congresevaluatie

Het hele congres wordt door de deelnemers door het invullen van twee evaluatieformulieren geëvalueerd. Eén formulier is verstrekt door het ITS* en wordt door externen beoordeeld en het andere evaluatie formulier is opgesteld door de congres organisatie zelf en inventariseert welke vakgebieden de cursist het volgend jaar behandeld zou willen zien.

* Het ITS is een not-for-profit onderzoeksinstituut en verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Kennistoets en certificaat

U ontvangt na afloop van het congres, na inlevering van beide evaluatie formulieren en de kennistoets, het certificaat.

Betalen en annuleren

Na inschrijving heeft de cursist een bedenktijd van 14 dagen.

De cursist dient de inschrijvingskosten na ontvangst van de factuur te voldoen. De betalingstermijn bedraagt 30 dagen. Bij late inschrijving dienen de inschrijvingskosten uiterlijk de dag vóór de start van het congres betaald te zijn. Mocht de cursist willen annuleren dan kan dat tot 6 weken voor aanvang van het congres. Het inschrijvingsbedrag wordt dan volledig terug gestort. Mocht de annulering niet op tijd gedaan worden, vervalt het recht op terugbetaling van het cursusgeld.

maastricht