Maastricht 2012

Nazomeren in Maastricht

Alweer voor de zesde maal dit jaarlijkse nascholingscongres in september: Tandheelkunde up to date in Maastricht.Deze cursus organiseren we ieder jaar in het aan de Maas gelegen Crowne Plaza hotel Maastricht en garandeert u niet alleen 16 geaccrediteerde KRT punten maar ook Maastrichtse gezelligheid rondom deze kleinschalige cursus.

De cursus vindt plaats op 6, 7 en 8 september van 2012.

Als u verzekerd wilt zijn van een plaats en ook gebruik wilt maken van de korting die u ontvangt als u vóór 1 april 2012 inschrijft, raden wij u aan om snel te reageren.

Het programma ziet er als volgt uit:

Op donderdagochtend staat Isaac van der Waal gepland met zijn 2e deel van orale pathologie (in 2010 behandelde hij deel 1), op donderdagmiddag praat Walter van Driel u bij over endodontie, op vrijdag kunt u de hele dag genieten van de Zwitserse reconstructieve tandheelkunde die gepresenteerd zal worden door Sjoerd Smeekens en de getalenteerde Conrad Meyenberg uit Zürich. Op zaterdagochtend staat de orale implantologie op het programma die gecoverd wordt door Jerry Raghoebar en Ronnie Goenée. De cursus wordt gemodereerd door Jan Smeekens.

Dit congres levert u naast veel inhoudelijke vakkennis en een enorme boost aan
tandheelkundig enthousiasme ook nog 16 KRT punten op.

Tijdig inschrijven wenselijk U kunt zich hiernaast alvast inschrijven op en gebruik maken van de korting die u krijgt als u vroeg inschrijft. Dit congres kent een gemaximeerde deelname van 100 personen. Meer informatie over de cursus en de sprekers vind u hier.

 

De cursusprijs bedraagt € 1295, inclusief BTW. Bij boeking vóór 1 april 2012 bedragen de cursuskosten € 1195 door de vroegboekkorting van € 100.