Kaapstad 2015

zebra 34In samenwerking met Dental Education organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor tandartsen, mondhygiënisten en assistenten naar Zuid-Afrika. Deze reis vindt plaats van 21 tot en met 27 november 2015. De bevlogen docenten Dick Barendregt (parodontoloog en implantoloog) en Joerd van de Meer (endodontoloog) verzorgen de cursus.

Met het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, de A380-800 van Emirates, vliegt u via Dubai naar Kaapstad. In Kaapstad verblijft u in het viersterren hotel Southern Sun The Cullinan dat op loopafstand van het Victoria & Alfred Waterfront ligt. Dit autovrije en gezellige centrum is tegenwoordig dé plek om uit te gaan. Voor diegenen die maar kort de tijd hebben, bieden wij korte verlengingsmogelijkheden aan in aansluiting op de cursus. Heeft u langer de tijd dan is een individuele autorondreis in het zuiden of juist in het noorden mogelijk.kaapstad

Ook kunt u uw cursus verlengen met een autorondreis door het ongerepte Namibië, of reis voor het echte ‘Out of Africa’ gevoel naar Botswana.

Inhoudelijke programma

Meer informatie over het inhoudelijke programma van de cursus vindt u hier. Neemt u voor vragen over de cursus contact op met Frank Bergshoeff op 06 22 49 44 20.

Inschrijven

Voor reserveringen, reistechnische vragen en verlengingsmogelijkheden vindt u hier. Neemt u contact op met VvAA QualityTime, telefoonnummer: 030 24 74 816 of per email: qualitytime@vvaa.nl

Deze nascholing heeft het Q-keurmerk en is KRT-gecerticifeerd.