Miami 2012

Masterclass in Miami

Graag informeren we u over een zeer bijzondere Masterclass in Miami waar u op hoog niveau kennismaakt met de kunst van de esthetische tandheelkunde. De onderwerpen die aan bod komen, vormen een verdieping in de werk- en denkwijze van tandartsen, tandtechnici en kaakchirurgen. Deze Masterclass esthetiek wordt inhoudelijk verzorgd door gerenommeerde sprekers die hun sporen hebben verdiend in de tandheelkunst: Dick Barendrecht, Martijn Moolenaar en Nils van Calcar.

Unieke combinatie
Het bijzondere karakter van de Masterclass wordt versterkt door de unieke locatie: Miami. Zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee in een swingende ambiance gecombineerd met vakkennis en discussies over de dagelijkse (tandarts)praktijk. We kunnen het niet veel mooier bedenken en zijn dan ook zeer verheugd dat we u als eerste in de gelegenheid kunnen stellen om deel te nemen aan deze Masterclass.

Onderwerpen
Om patiënten echt de allerbeste oplossing te geven, moeten alle aspecten zorgvuldig worden afgewogen. Tandvlees, kleur, de materiaalkeuze: porselein of composiet, de lachlijn, het verloop van de gingiva: stuk voor stuk essentiële elementen om tot de juiste behandeling te komen. In twee dagen krijgt u inzicht in de allernieuwste methoden en technieken om patiënten optimaal te bedienen en weer een ‘echte’ glimlach terug te geven. Tegelijkertijd geeft Daniëlle de Bode de cursus ‘Klantgericht communiceren’ die speciaal gericht is op partners, praktijkmanagers en assistentes.

Sociaal en cultureel in Miami
Tijdens deze reis laten we Miami’s mooiste kanten zien en is er ruimte om echt sfeer te proeven. U verblijft in een prachtig hotel aan het strand in de mooiste maand van het jaar. Vanzelfsprekend bent u vrij om het programma zelf in te vullen of te verlengen.

Inschrijven en meer informatie
In deze brochure leest u alles over de Masterclass, de sprekers, het reisprogramma van dag tot dag en de inschrijfprocedure. Mocht u vragen hebben over de Masterclass dan kunt u contact opnemen met Frank Bergshoeff op 06 2249 4420. Voor reisinformatie belt u Frank Braams op 010 2179917. We verheugen ons op een mooie reis waarbij vaktechnische aspecten en de caribische sfeer elkaar volledig aanvullen.

Informatie Miami (1.3 MiB)